Słuchajcie niedawno brałam udział w całkiem ciekawym programie – Program Aktywizacja, który bardzo mi pomógł w rozwinięciu mojej firmy. I chciałam podzielić się swoimi wrażeniami z Wami.
Generalnie pomoc wiązała się ze zmniejszeniem wydatków, które, jak wiadomo na początku prowadzenia firmy, są bardzo duże. Wciąż prowadzę księgowość w programie wfirma.pl i jak najbardziej polecam go innym. Wcześniej orientowałam się na rynku takich aplikacji i muszę przyznać, że ten zawiera wszystko, co jest dla mnie niezbędne.
Jeśli chodzi o sam program przez 12 miesięcy jest całkowicie bezpłatny w pełnym zakresie i bez żadnych zobowiązań (także późniejszych). Program proponuje rozwiązania znacznie zmniejszające koszty utrzymania małych przedsiębiorstw. Generalnie wsparcie polega na stworzeniu młodym przedsiębiorcom warunków do samodzielnego funkcjonowania ich firmy w strefie finansów poprzez darmowe udostępnienie aplikacji on-line do prowadzenia księgowości internetowej oraz zarządzania sprzedażą firmy, które w dużej mierze obniżają koszty związane z obowiązkami przedsiębiorstw wobec Skarbu Państwa.
Więcej informacji znajdziecie na: http://www.facebook.com/ProgramAktywizacja.
Zachęcam do udziału w programie. Ja skorzystałam i nie żałuję.
Za darmo przez 30 dni można mieć otrzymać program Taskbeat. Jeśli program będzie pomocny, można go stosować dalej za niewielką opłatą. U mnie w firmie program sprawdził się i korzystamy z niego dalej