Informację o numerze PKD dla działalności gospodacrczej znajdą Państwo na podstronie: Klasyfikacja PKD
Meta Tagi
biznesplanzakładanie firmydotacje z urzędudotacje z UEpomysły na bizneswłasna firmaprzedsiębiorczośćforma opodatkowaniazysk
Reklama
Pomysł na biznes, biznes plan, własna firma, działalność gospodarcza
Jeśli nie przychodzi Ci do głowy żaden pomysł na biznes to dobrze trafiłeś, bo ten portal jest właśnie dla Ciebie. Znajdziesz tutaj pomysł na biznes oraz biznes plan dopasowany do twoich możliwości, uzyskasz również informacje jak rozpocząć własny biznes oraz otrzymać dotacje. Jeśli potrzebujesz informacji jak założyć przedsiębiorstwo zapoznaj się z naszymi artykułami. Zapraszamy także do dzielenia się z nami swoimi spostrzeżeniami, a także do publikowania swoich pomysłów, które na pewno będą pomocne innym osobom, które chcą założyć działalność gospodarczą i prowadzić własny biznes.
call center czy to się opłaca, czy nie, wiem że jest to dosyć duża inwestycja ze względu na inwestycję sprzętową oraz na firmę która musi stworzyć połączenia oraz całość miejsca (pod względem technicznym) taką firmą jest np. cetekom, ale nie o to pytam tylko o to czy i jeżeli to w jakim czasie taka inwestycja zacznie się zwracać i przynosić zyski jeżeli będzie przynosić to jakie
Skorzystaj z programu dealerskiego Ogicom Sp. z o.o.
Jesteś gotów otworzyć własny biznes i brak Ci pomysłu?
Dysponujesz zespołem zgranych doradców Klienta Biznesowego?
Zostań autoryzowanym dealerem Ogicom Sp. z o.o.
Jako dealer oferujesz usługi pod naszą marką. Korzystasz z pełnego wsparcia marketingowego Ogicom, możesz wykorzystywać naszą stronę internetową, reklamy itp. Zapewniamy szkolenia produktowe i sprzedażowe.
Co równie istotne: odpowiadasz za swój własny wynik sprzedażowy, a cała reszta jest po naszej stronie. To my bierzemy na siebie pełny ciężar obsługi Klienta - zarówno w warstwie technicznej, jak i poprzez nowoczesne Biuro Obsługi Klienta.
W ramach programu dealerskiego zapewniamy:
• Atrakcyjny system prowizyjny
• Obsługa przekazanych klientów
• Sprawdzona metodyka sprzedaży
• praca pod rozpoznawalną Marką Ogicom
Nawiązanie współpracy Partnerskiej to minimum formalności.
Szczegóły pod adresem: [email protected]
Skorzystaj z programu dealerskiego Ogicom Sp. z o.o.
Jesteś gotów otworzyć własny biznes i brak Ci pomysłu?
Dysponujesz zespołem zgranych doradców Klienta Biznesowego?
Zostań autoryzowanym dealerem Ogicom Sp. z o.o.
Jako dealer oferujesz usługi pod naszą marką. Korzystasz z pełnego wsparcia marketingowego Ogicom, możesz wykorzystywać naszą stronę internetową, reklamy itp. Zapewniamy szkolenia produktowe i sprzedażowe.
Co równie istotne: odpowiadasz za swój własny wynik sprzedażowy, a cała reszta jest po naszej stronie. To my bierzemy na siebie pełny ciężar obsługi Klienta - zarówno w warstwie technicznej, jak i poprzez nowoczesne Biuro Obsługi Klienta.
W ramach programu dealerskiego zapewniamy:
• Atrakcyjny system prowizyjny
• Obsługa przekazanych klientów
• Sprawdzona metodyka sprzedaży
• praca pod rozpoznawalną Marką Ogicom
Nawiązanie współpracy Partnerskiej to minimum formalności.
Szczegóły pod adresem: [email protected]
kurkuma123 napisał/a:
call center czy to się opłaca, czy nie, wiem że jest to dosyć duża inwestycja ze względu na inwestycję sprzętową oraz na firmę która musi stworzyć połączenia oraz całość miejsca (pod względem technicznym) taką firmą jest np. cetekom, ale nie o to pytam tylko o to czy i jeżeli to w jakim czasie taka inwestycja zacznie się zwracać i przynosić zyski jeżeli będzie przynosić to jakie
Teraz kiedy takich firm jest naprawdę dużo na rynku ciężko będzie się przebić. Może uda Ci się, ale powiem, że słyszałem o kilku takich projektach, które się niestety wypaliły. Bo dzisiaj ludzie niestety są atakowani z różnych firm i może być ciężko dotrzeć do nich z ciekawym produktem. Bo ludzie już się przejedli takimi telefonami i oferowaniem im czegoś przez telefon.
Edytowane przez eusebio dnia 17-05-2011 13:39