Witam wszystkich użytkowników... tak jak w temacie...
Mam pytanie związane z kodami PKD dla sklepu po 5zł...
W przyszłym miesiącu zamierzam otworzyć taki właśnie sklep...
Lecz nie mogę "dopasować" tych kodów... :/
Jak chyba wszystkim wiadomo w takim sklepie miałbym praktycznie wszystko...
Więc co dać na główny plan??
Jeżeli ktoś już przez to przechodził byłbym wdzięczny za rade...
Oto lista którą udało mi się złożyć (chociaż pewien nie jestem)
4777Z - Sprzedaż detaliczna zegarków, zegarów i biżuterii prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach 4775Z - Sprzedaż detaliczna kosmetyków i artykułów toaletowych prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach 4772Z - Sprzedaż detaliczna obuwia i wyrobów skórzanych prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach 4765Z - Sprzedaż detaliczna gier i zabawek prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach 04764 - Sprzedaż detaliczna sprzętu sportowego prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach 0476 - Sprzedaż detaliczna wyrobów związanych z kulturą i rekreacją prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach 4759Z - Sprzedaż detaliczna mebli, sprzętu oświetleniowego i pozostałych artykułów użytku domowego prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach 4754Z - Sprzedaż detaliczna elektrycznego sprzętu gospodarstwa domowego prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach 4752Z - Sprzedaż detaliczna drobnych wyrobów metalowych, farb i szkła prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach 0475 - Sprzedaż detaliczna artykułów użytku domowego prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach 4754Z - Sprzedaż detaliczna elektrycznego sprzętu gospodarstwa domowego prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
Może macie Państwo własne "propozycje" na te numery PKD...
Kilka z nich nie ma 5 znaków... nie wiem dlaczego... z początku myślałem że wszystkie muszą mieć 5... ale cóż... Będę wdzięczny za każda pomoc...