Nowy e-magazyn - źródło wiedzy o reklamie i nie tylko
|
FRI
|
Dodany dnia 05-11-2011 15:24
|
Użytkownik
Data rejestracji: 05.11.11
|
Witam serdecznie,
pragnę zaprosić do czytania naszego nowego magazynu Firma Reklama Internet poświęcony e-biznesowi, reklamie i działalności w Internecie.
WWW: http://firmareklamainternet.pl/
Wyszliśmy z inicjatywą nowego magazynu przeznaczonego w szczególności dla małych przedsiębiorców i ludzi, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z biznesem. W magazynie tym chcemy poruszać zagadnienia związane z firmą, reklamowaniem jej oraz także o ciągle rozwijającej się branży internetowej.
Zapraszamy do lektury
Jeżeli masz jakieś sugestie dotyczące magazynu prosimy o kontakt na redakcja[małpka]firmareklamainternet.pl
Życzymy miłe spędzonych chwil z naszym magazynem
Pozdrawiam,
Paweł
Firma Reklama Internet |
|
|
|
Reklama |
Dodany dnia 19-04-2012 23:06
|
Reklama
Data rejestracji: Zawsze
|
|
IP: localhost |
|
|
FRI
|
Dodany dnia 07-11-2011 19:10
|
Użytkownik
|
Przepraszam za odświeżanie tematu, ale chciałbym zapytać jak Wam się podoba magazyn?
Macie jakieś sugestie? Propozycje nowych tematów?
Będę wdzięczny za każde propozycje! |
|
|
|
mkrawczykowski
|
Dodany dnia 07-11-2011 20:13
|
Użytkownik
Data rejestracji: 19.10.11
|
Bardzo profesjonalny magazyn, jak widzę. Równie dobrze mógłbym pójść do saloniku prasowego i kupić Brawo!
Aha, zapomniałem dodać, że zapisałem się na newsletter.
Edytowane przez mkrawczykowski dnia 07-11-2011 20:15
Jak reklamować firmę w Internecie - inne podejście do tematu reklamy: http://emarketing...nternecie/
|
|
|
|
strzalka
|
Dodany dnia 16-12-2011 15:15
|
Użytkownik
Data rejestracji: 29.11.11
|
Czy taki profesjonalny to nie wiem, póki co wg mnie artykuły dość banalne, ale od czegoś trzeba zacząć :]
Powodzenia! |
|
|
|
FRI
|
Dodany dnia 17-12-2011 08:32
|
Użytkownik
|
strzalka, artykuły są banalne, ponieważ kierujemy ten artykuł do przedsiębiorców, którzy nie mają pojęcia o reklamie w Internecie. Sam na pewno wiesz, że dużo takich osób istnieje
Niedługo planujemy drukowaną wersję i rozbudowę działów
Masz może dla nas jakieś sugestie? |
|
|
|
strzalka
|
Dodany dnia 09-01-2012 13:31
|
Użytkownik
Data rejestracji: 29.11.11
|
A mam :]
Z chęcią poczytałabym o startupach. I o usługach w chmurze - rozległy temat, ale za to bardzo ciekawy.
Dajcie znać jak wyjdzie papierowa wersja |
|
|
|
FRI
|
Dodany dnia 19-01-2012 16:51
|
Użytkownik
|
No pomyślimy nad tymi startupami, bo wiele osób nam to proponuje
Od kolejnego numeru pojawią się również tematy związane ze zwykłym (nie internetowym) biznesem. Mam nadzieję, że taka nowość się Wam spodoba
Jak nie będzie żadnych problemów, 1. lutego będzie premiera naszego kursy dla przedsiębiorców!
Będzie to płyta DVD + książka, która nauczy przedsiębiorców jak promować swoją firmę w Internecie.
Mnóstwo praktycznych porad, wiele przykładów. Na prawdę pracujemy dniami i nocami nad tym kursem, żeby były najlepsze informacje.
Kurs będzie kosztował 169 zł.
Miało to być tajemnicą, ale powiem Dla osób, które zapisały się na e-prenumeratę do 1. lutego dajemy zniżkę 70 zł!!! Czyli cały pakiet za 99 zł. To taka mała niespodzianka dla naszych wytrwałych czytelników
Dlatego, zachęcam do zapisywania się. Nic nie tracicie - nie rozsyłamy spamu, a 70 zł zniżki to na prawdę dużo
Pozdrawiam,
Paweł Pochroń
Firma Reklama Internet. |
|
|
|
FRI
|
Dodany dnia 17-02-2012 12:09
|
Użytkownik
|
Witam!
Dzisiaj premiera kursu, o którym mówiłem w poprzednim poście
Można go zakupić na LowcyKlientow.pl
Jeżeli ktoś chce kupić taniej - w cenie 99 zł proszę napisać na biuro[at]lowcyklientow.pl
Zapraszam do zakupu!
Pozdrawiam,
Paweł
Firma Reklama Internet
Firma Reklama Internet - darmowy magazyn dla ludzi PRZEDSIĘBIORCZYCH
|
|
|