Firma branży DDD
|
plebsik
|
Dodany dnia 19-12-2010 11:54
|
Użytkownik
Data rejestracji: 19.12.10
|
Witam,
Ciekawi mnie co sądzicie na temat założenia firmy zajmującej się deratyzacją(m.in. likwidacja gryzoni), dezynsekcją(likwidacja owadów) i dezynfekcją.
Jestem już dość dobrze obeznany w tym temacie, ale zastanawia mnie jaki był by popyt na tego rodzaju usługi. Czy sami skorzystalibyście znając taka firmę?
Chce ją otworzyć w około 10 tyś. miejscowości. Najbliższe firmy zajmujące się tą profesją znajdują się około 30 km od miejsca gdzie planuje rozpocząć działalność.
Prosił bym o wszelkie porady i opinie na ten temat
pozdrawiam |
|
|
|
Reklama |
Dodany dnia 07-02-2013 04:33
|
Reklama
Data rejestracji: Zawsze
|
|
IP: localhost |
|
|
wujek_obligacja
|
Dodany dnia 19-12-2010 14:45
|
Użytkownik
Data rejestracji: 17.12.10
|
Dość mało mieszkańców moim zdaniem, więc jest spore ryzyko niepowodzenia. No ale poprzedzając start firmy solidną kampanią reklamową jest szansa na sukces. Jak wiadomo, kto nie ryzykuje - ten nie zyskuje
Powodzenia. |
|
|
|
HypnoticMan
|
Dodany dnia 21-12-2010 22:29
|
Użytkownik
Data rejestracji: 21.12.10
|
Gdybyś rozreklamował firmę w pobliskich większych miastach, to miałbyś szanse na wybicie, natomiast w tak małej mieścinie, raczej nie znalazłbyś klientów od groma. |
|
|
|
plebsik
|
Dodany dnia 30-12-2010 16:58
|
Użytkownik
Data rejestracji: 19.12.10
|
Reklama oczywiście musi być, w szeroko rozumianej okolicy nie ma dużej konkurencji, zresztą w tej branży klient indywidualny nie jest głównym źródłem dochodu.
Nurtuje mnie też pytanie czy ta usługa staje się coraz bardziej popularna czy nadal taka sama ilość ludzi sama zajmuje się problemem szkodnika w domu?
btw-kiedyś każdy mył autko w domu, a teraz myjnie rosną jak grzyby po deszczu :) |
|
|
|
swifttyler
|
Dodany dnia 06-12-2012 12:34
|
Użytkownik
Data rejestracji: 06.12.12
|
maid-matron of honour attire, that s a prolonged listing of retro back again cottons glashutte lady serenade replica fake watch , roger dubuis excalibur replica somewhat the normal zipper or handy hook, which strain the feminine posture then depart other individuals profound perception. Yet another excellent maid-matron of honour Keira Knightley, amongst bridesmaids of her brother, reveals her specific attraction placing on tulle crimson leading waters maid-matron of honour attire fake rolex for sale . The profound V neck-line fakewatches , bows across the shoulders and again and classy levels from your top rated maid-matron of honour gown cause the maid-matron of honour exceptional. Swift tutu crimson maid-matron of honour gown is attractive copy dewitt swiss watch , particularly matching utilizing the bride veil. replica Audemars Piguet The Asia maid-matron of honour could utilize the best possible maid-matron of |
|
|